Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

tadazhi er skøn æstetisk til dig og din hund

tadazhi er et livsstilsbrand, født af kærlighed til vores firbenede familiemedlemmer og deres familier.

Ved at udfordre den konventionelle måde at tænke hundetilbehør på, gør vi det smukt til jer begge. Uden at gå på kompromis med æstetikken i dit hjem, kvaliteten eller det praktiske, giver vi dig en måde at give dig selv og din firbenede familie det allerbedste.

Vi anvender et tidløst design, i simple geometriske former med smukke afdæmpede farver med referencer til naturen. Det gør alle vores produkter visuelt tiltalende, og fremkalder følelsen af ubesvaret elegance og harmoni. Vores hundesenge, tæpper og madskåle er designet til at passe ind i dit hjem. Vores hundebæretasker, halsbånd og snore er skabt til at komplementere såvel dit som din hunds look.

Det er vigtigt for os, at vi behandler vores firbenede familie, som vi selv ønsker at blive behandlet. Derfor syr vi vores bomulds produkter i økologisk bomuld, i det omfang det er muligt. Den økologiske bomuld vi anvender er dyrket helt rent uden kunstgødning og pesticider, hvorfor den har bevaret sin naturlige blødhed, og kunderne fortæller os, at deres hunde elsker vores senge og tasker.

Vi ved at valg af produkter til vores firbenede familie ikke kun handler om æstetik, produkterne skal selvsagt også være praktisk anvendelige. Derfor kan alle vores produkter maskinvaskes, og du kan få ekstra betræk til hundepuderne, så du kan vaske, når det passer dig.

Med tadazhi går æstetik, kvalitet og praktisk anvendelighed op i højere enhed for alle familiens medlemmer.

Kollektionen består i dag af et stadigt voksende sortiment af ting til hund, herunder hundesenge, bæretasker, halsbånd, madskåle og tøjdyr. Produkterne sælges i mere end 15 lande.

Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv