Free shipping in Denmark on orders above DKK 1000.

Om os

tadazhi er en dansk design virksomhed stiftet i 2019 af Charlotte Ellegaard. Charlotte elsker hunde, og tadazhi udsprang af hendes egne samt hendes hunds behov, en dansk svensk gårdhund ved navn Tobine. Hos tadazhi tror vi på, at vores hunde kun fortjener det allerbedste samtidig med, at hundens familie fortsat har behov for at kunne bevare et smukt hjem. Vores mission er derfor at skabe tilbehør af høj kvalitet til hunde i tidløs minimalistisk stil uden at gå på kompromis med praktikalitet samt ej heller et smukt hjem.

Vi nytænker den konventionelle måde at definere hundetilbehør og gør almindeligt tilbehør til hunde til smukke genstande, der passer ind i det nutidige hjem. 

Vi fokuserer på naturlige materialer og anvender kun materialer af høj kvalitet, herunder GOTS certificerede økologisk bomuld, der kan holde i mindst et hundeliv og kan overdrages fra generation til generation. 

Vi ved godt, det også handler om at det skal være praktisk, når vi vælger produkter til vores hund. Derfor kan alle vores produkter maskinvaskes, og der kan tilkøbes ekstra betræk til de fleste af vores hundesenge og dynetæpper.

Vores kollektion omfatter et lille men voksende sortiment af hundetilbehør, herunder hundesenge, dynetæpper til hund, tasker til at bære hunden i, hundehalsbånd og snore.

-----

Close (esc)

Let's stay in touch & get 10% off

Be the first to know about new products, special offers and much more. Sign up and get 10% off your first order.

More info

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Kurv

Your cart is currently empty.
Shop nu