Free shipping in Denmark on orders above DKK 1000.

Om tadazhi

tadazhi er en dansk design virksomhed fra 2019 født af kærlighed til vores loyale firbenede familiemedlemmer og deres familier.

Ved at udfordre den konventionelle måde at tænke hundetilbehør på, gør vi det smukt til jer begge. Uden at gå på kompromis med æstetikken i dit hjem eller det praktiske, giver vi dig en måde at give dit firbenede familiemedlem det allerbedste.

Vi anvender et tidløst design, i simple geometriske former med smukke afdæmpede farver med referencer til naturen. Det gør alle vores produkter visuelt tiltalende, og fremkalder følelsen af ubesvaret elegance og harmoni. Vores hundesenge, tæpper og madskåle er designet til at passe ind i dit hjem. Vores hundebæretasker, halsbånd og snore er skabt til at komplementere såvel dit som din hunds look.

Det er vigtigt for os, at vi behandler vores firbenede familiemedlemmer, som vi selv ønsker at blive behandlet. Derfor syr vi alle vores produkter i økologisk bomuld. Den økologiske bomuld vi anvender er dyrket helt rent uden kunstgødning og pesticider, hvorfor den har bevaret sin naturlige blødhed, og kunderne fortæller os, at deres hunde elsker vores senge.

Vi ved at valg af produkter til vores firbenede familiemedlemmer ikke kun handler om æstetik, produkterne skal selvsagt også være praktisk anvendelige. Derfor kan alle vores produkter maskinvaskes, og du kan få ekstra betræk til hundepuderne, så du kan vaske, når det passer dig.

Med tadazhi går æstetik, kvalitet og praktisk anvendelighed op i højere enhed for alle familiens medlemmer.

Kollektionen består i dag af et stadigt voksende sortiment af ting til hund, herunder hundesenge, bæretasker, halsbånd, madskåle og tøjdyr. Produkterne sælges i mere end 10 lande.

Luk (esc)

Lad os holde kontakten og få 10 % rabat

Vær den første til at vide om nye produkter, tilbud og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10 % rabat på din første ordre.

Mere info

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Kurv

Your cart is currently empty.
Shop nu