Free shipping in Denmark on orders above DKK 1000.

Det økologiske valg

tadazhi blev grundlagt på en vision om at skabe smukke, bløde økologiske produkter af højeste kvalitet til din hund og dit hjem.
Økologiske og genbrugte materialer kombineret med et tidløst minimalistisk design i lækre farver er kerneingredienserne for os, når vi forvandler almindeligt hundetilbehør til smukt interiør til dit hjem og smukke hundeaccessories til vores hunde.
Det har høj prioritet for os at bruge 100 % økologisk bomuld til vores produkter.

Økologisk bomuld er dyrket uden gødning og pesticider, og da økologisk bomuld ikke er påvirket af disse skrappe kemikalier, bevarer økologisk bomuld sin blødhed, åndbarhed og har en super holdbarhed.

Det har også høj prioritet for os, at selve processen, fra bomulden høstes på marken til det færdige produkt ender i butikkerne, foregår på en etisk og miljøvenlig måde. Derfor har vi valgt at prioritere at samarbejde med GOTS certificerede producenter.

GOTS er globalt anerkendt som den førende standard for økologisk tekstilproduktion, blandt andet for at sikre et sikkert, humant og giftfrit arbejdsmiljø. 

Derfor er fordelene ved at bruge økologisk bomuld kontra ikke-økologisk bomuld utallige, både for dig, din firbenede familie og miljøet. Med denne tilgang tror vi på, at vi kommer lidt tættere på en bæredygtig livsstil.

Luk (esc)

Lad os holde kontakten og få 10 % rabat

Vær den første til at vide om nye produkter, tilbud og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10 % rabat på din første ordre.

Mere info

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Kurv

Your cart is currently empty.
Shop nu