Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

Make the holiday season a holiday for your dog too

Sådan bliver juleferien også en ferie for din hund

Vi elsker juletiden med alle dens festlige indslag og sammenkomster blandt venner og famile. Vi ved godt, at juletiden er anerledes i år, men når det ikke kan være anerledes, gør det det bare så meget mere vigtigt at få mest muligt ud af hvert øjeblik, du kan tilbringe med dine kære. Du må dog huske på, at alle disse sammenkomster kan være lidt overvældende for din hund.

Hvis dine venner og familie kommer forbi, så gør et par hyggelige steder klar til din hund med din hunds yndlingssenge og legetøj. Det kan være en fordel, hvis disse steder er lidt væk fra selskabet, så din hund kan nyde en afslappende lur, mens festen står på.

Når du besøger venner og familie, så find et roligt sted i deres hjem, hvor du kan gøre en lille plads klar til din hund, igen så hunden får mulighed for at hvile sig. Hvis muligt vil din hund klart foretrække, at du medbringer en af hundens yndlingssenge eller et af dens egne hundetæpper.

Duften af lækker julemad kommer ikke til at undgå din hunds opmærksomhed, det er jo alt for fristende. Du bør være meget forsigtig med, hvad du serverer for din hund, ligesom du også bør forhindre, at andre giver din hund godbidder, uanset hvor god intentionen måtte være. Det meste julemad er for rigt og fedt til hunde og bør end ikke gives som en godbid. Også chokolade, rosiner og vindruer er forbudt mad for hunde.

Forkæl i stedet din hund med kogt ikke-røget vildlaks, som har omega-3 fedtsyrer, hvilket er gavnligt for din hunds pels og hjerte samt lidt kogt rent hakket oksekød. På den måde kan du sikre dig, at juletiden også bliver en ferie for din hund.

Rigtig glædelig jul.

 

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv