Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

Det økologiske valg. Lad os komme lidt tættere på en bæredygtig livsstil.

tadazhi blev grundlagt på en vision om at skabe smukke, bløde økologiske produkter af højeste kvalitet til din hund og dit hjem.
Økologiske og genbrugte materialer kombineret med et tidløst minimalistisk design i lækre farver er kerneingredienserne for os, når vi forvandler almindeligt hundetilbehør til smukt interiør til dit hjem og smukke hundeaccessories til vores hunde.
Det har høj prioritet for os at bruge 100 % økologisk bomuld til vores produkter.

Økologisk bomuld er dyrket uden gødning og pesticider, og da økologisk bomuld ikke er påvirket af disse skrappe kemikalier, bevarer økologisk bomuld sin blødhed, åndbarhed og har en super holdbarhed.

Det har også høj prioritet for os, at selve processen, fra bomulden høstes på marken til det færdige produkt ender i butikkerne, foregår på en etisk og miljøvenlig måde. Derfor har vi valgt at prioritere at samarbejde med GOTS certificerede producenter.

GOTS er globalt anerkendt som den førende standard for økologisk tekstilproduktion, blandt andet for at sikre et sikkert, humant og giftfrit arbejdsmiljø. 

Derfor er fordelene ved at bruge økologisk bomuld kontra ikke-økologisk bomuld utallige, både for dig, din firbenede familie og miljøet. Med denne tilgang tror vi på, at vi kommer lidt tættere på en bæredygtig livsstil.

Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv