Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

5 Ways to create a calming home for you and your dog

5 gode råd til hvordan du skaber et hjem, hvor du og din hund kan slappe af og få fornyet energi

Indretningen af dit hjem har som oftest stor indflydelse på dit velbefindende, og kan påvirke hvordan du tænker og ikke mindst føler. Nedenfor har vi samlet 5 gode råd til, hvordan du kan skabe et afslappende hjem, som kan give dig og din hund fornyet energi.

1. Sørg for at lukke så meget naturligt lys ind i dit hjem som muligt. Naturligt lys skaber de smukkeste rum med dets evigt skiftende variationer og blidhed. Derudover hjælper naturligt lys vores krop med at producere D-vitamin, forbedrer vores døgnrytme og får os selv og vores hund til at føle sig godt tilpas.

2. Indret med naturlige bløde materialer. Brug for eksempel bomuld og uld i stedet for plastik og metal, da naturens materialer virker beroligende. Vælg økologisk bomuld frem for bomuld, der ikke er økologisk. Den økologiske bomuld har bevaret sin blødhed, åndbarhed og holdbarhed, da det er fri for kemikalier, og kan derfor få både dig og din hund til at slappe af.

3. Vælg bløde farver. Bløde farver skaber ofte en følelse af komfort, ro og balance, som kan hjælpe dig og din hund med at slappe af. Derudover reflekterer bløde farver ofte solens stråler ind i dit hjem på en meget smuk og afbalanceret måde. Eksempler på bløde farver til dine vægge kan være, en svag lyseblå, svag lyserød, svag grøn eller knækket hvid. Herudover kan du overveje at indrette med jordfarver, sandfarver og varme grå nuancer.

4. Hold alt stressende ude af syne og hold dit hjem så ryddeligt som muligt. Dette inkluderer at sørge for, der ikke ligger ting på gulvet og andre overflader som for eksempel bordplader. Sørg for at du har en nem måde at rydde op på efter din hund, dig selv og familiens øvrige medlemmer. En måde kan være at finde nogle opbevaringskurve der matcher din indretning og som er nemme at vedligeholde. Overvej at placere opbevaringskurvene forskellige steder i dit hjem, så du nemt kan holde dine gulve og bordplade ryddelige. Et opryddet hjem kan nemlig give dig en følelse af afslapning, rummelighed og komfort.

5. Tilføj et par smukke genstande for at understrege roen. Smukke genstande, som kan hjælpe med at understrege roen, kan for eksempel være en organisk formet vase, nogle blomster, grønne planter (grønne planter hjælper med at rense luften, tilfører ilt og skaber liv), et kunstvært på væggen eller andre genstande, der for dig til at slappe af og som passer ind i din indretning.

Shop looket her.

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv