Gå til indhold

Country

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

15. aug. 2023

5 gode råd til hvordan du skaber et hjem, hvor du og din hund kan slappe af og få fornyet energi

Indretningen af vores hjem betyder noget, og den kan have stor indvirkning på, hvordan vi tænker og føler. Gennem de seneste år hvor de fleste af os var tvunget til at blive hjemme, har vi lært værdien af at skabe et beroligende rum i vores eget hjem for os selv og vores firbenede familie. Tryk for overskriften eller billedet for at lære mere.

22. mar. 2023

Gode råd til at få din hund godt gennem påsken

Påsken nærmer sig med alt hvad der hører sig til af påskefrokoster med familie og venner. En dejlig tid for dig, men har du overvejet, det kan være lidt overvældende for din hund? Her har vi har samlet 5 gode råd til at få din hund godt gennem påsken. Tryk på overskriften eller billedet for at læse dem.

30. jan. 2023

Vidste du, at øget samvær med din hund, kan forbedre dit eget velvære?

Vidste du, at øget samvær med din hund, kan forbedre dit eget velvære? Tryk på overskriften eller billedet for at læse mere om dette.

29. dec. 2022

Hvordan hjælper jeg min hund, når der er fyrværkeri?

Du tænker nok, at du har prøvet alt, hvad du kan for at undgå, din hund bliver bange og stresset nytårsaften. Men måske bliver du overrasket over, hvad det i virkeligheden kræver. Tryk på overskriften eller billedet for at læse hvad der virkede for vores hund.

12. jan. 2022

Et helt liv med hunde

Lene er en rigtig hundeelsker. Siden hun var 17 år og frem til den dag idag, har hun næsten uafbrudt haft hund.

13. dec. 2021

Sådan bliver juleferien også en ferie for din hund

Vi elsker juletiden med alle dens sammenkomster blandt venner og familie, men alle disse festligheder kan være lidt overvældende for din hund. Derfor har vi samlet nogle gode råd til, hvordan juleferien også kan blive en ferie for din hund. Tryk på overskriften eller billedet for at læse videre.
Luk

Få 10% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv