Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

Home with dogs

11. jan. 2024

Sådan vælger du den helt rigtige hundeseng

Når det kommer til at forkæle dit firbenede familiemedlem, er den helt rigtige hundeseng nøglen, da din hund sandsynligvis sover og hviler mellem 12 til 16 timer om dagen. Derfor er den helt rigtige hundeseng mere end bare et sted at krølle sig sammen; det er et fristed, der tilbyder både komfort og sikkerhed. Tryk på overskriften eller billedet for at læse  hvordan du vælger den helt rette seng til din hund.

23. okt. 2023

5 gode råd til hvordan du skaber et hjem, hvor du og din hund kan slappe af og få fornyet energi

Indretningen af vores hjem betyder noget, og den kan have stor indvirkning på, hvordan vi tænker og føler. Gennem de seneste år hvor de fleste af os var tvunget til at blive hjemme, har vi lært værdien af at skabe et beroligende rum i vores eget hjem for os selv og vores firbenede familie. Tryk på overskriften eller billedet for at lære mere.

12. mar. 2023

Hvordan kan du bevare et æstetisk hjem, når du har hund?

Livet med hund er uden tvivl meget rigt, men det kan også være udfordrende at have hund, især hvis du samtidig ønsker at bevare et smukt stilfuldt hjem. Læs vores 5 gode råd til at få det hele til at gå op i en smuk højere enhed.

11. okt. 2021

Livet med hund

Vores første hund var blot 10 uger gammel, da vi fik hende. På dette tidspunkt var jeg endnu ikke klar over, hvilke følelser, hun kunne vække i mig. Hun var så elskelig. Læs videre og se hvordan tadazhi startede.
Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv