Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

dog on duvet in couch

Livet med hund

Det var i 2013, at vi fik vores første hund. Jeg husker det, som var det igår, at vi fik lov til at tage hende med hjem. Hun var kun 10 uger gammel. Hvad jeg ikke vidste var, at en hund kunne vække så store følelser i mig, og at hun med det samme blev et rigtigt medlem af familien.

I dag er Tobine, som i øvrigt er en dansk svensk gårdhund, tæt ved 9 år. Fra en tidlig alder, fulgte hun med min mand på arbejde, hvor hun kunne sove på en dejlig mave - kun forstyrret af møder og frokostpausen. Så snart de kom hjem, satte hun kurs mod sofaen i stuen og lå der med lukkede øjne.

Jeg ønskede for Tobine, at hun kunne være på hendes favorit sted i sofaen så meget som muligt, men samtidig ønskede jeg ikke hundehår i sofaen, da vi har venner der er allergiske overfor hunde. Jeg indrømmer også gerne, at jeg ikke orkede at støvsuge sofaen hver dag. Selvfølgelig havde jeg tænkt på, at lægge et af vores tæpper på sofaen, men jeg synes bare ikke, det så særlig pænt ud.

I stedet valgte jeg selv at lave et hundetæppe i enkle linjer i en simpel form. Hundetæppet matcher vores sofa, hundetæppet er visuelt appellerende og fremkalder med sin naturlige farve en følelse af ro. Materialerne skulle selvfølgelig være økologiske og genanvendte og samtidig skulle hundetæppet være slidstærkt. Jeg valgte derfor at sy hundetæppets betræk i økologisk bomuldslærred og putte en quilt af økologisk bomuld med genanvendt polyester fyld indeni. Fordelen ved denne type hundetæppe er, at Tobine både kan kradse på det, spise godbidder på det, at hundetæppets betræk kan vaskes med eller uden quilten indeni, og at man kan skifte betræk på hundetæppet.

Hundetæppet har gjort, at Tobine kan være i alle vores møbler (næsten :-)) uden der kommer nævneværdige mængder af hundehår i møblerne. Hundetæppet er en smuk tilføjelse til vores møbler, idet vi har hundetæppet i flere farver, som alle komplimentere vores indretning. Og til sidst men ikke mindst så ser hundetæppet altid flot ud, da det er så nemt at holde, da vi jo bare vasker det i vaskemaskinen. Så livet med hund er og bliver en stor fornøjelse for os.

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv