Skip to content
Close (esc)

A WELCOME GIFT

Sign up for our newsletter and we'll send you the best stories about life & life with dogs (along with your promo code for your first order)

5 Ways to keep your dog safe in hot weather.

5 gode råd til hvordan du kan hjælpe din hund til at bevare den rette kropstemperatur i varmt vejr.

Sommeren er kommet; noget som de fleste af os betragter som en fornøjelse. Dette er dog ikke nødvendigvis tilfældet for din hund. Din hund kan blive sløv, mens den forsøger at holde sin normale kropstemperatur, og vi skal derfor tage ekstra forholdsregler for at forhindre vores hunde lider af varmen. Nedenfor har vi samlet 5 gode råd til hvordan du hjælper din hund med at holde sin normale kropstemperatur i varmt vejr.

1. Gå tur med din hund i de kølige perioder af dagen, f.eks. tidlig morgen og sen aften. Når du går tur med din hund, hvor temperaturen er lavest, mindsker du risikoen for, at din hund bliver overophedet. Gåtur med din hund i perioder med lave temperaturer beskytter også din hunds poter mod smerten ved at skulle gå på for varme overflader, som asfalt og / eller sand kan være fra omkring middag til sen eftermiddag på en varm sommerdag. 

2. Medbring altid vand til din hund. Tag en flaske vand og en silikone skål med i en tote bag, når du er på gå(tur) med din hund. Tilbyd lidt vand i en skål til din hund regelmæssigt hvert 20. minut. Dette vil give din hunds mave tid til at absorbere vandet. 

3. Bliv så vidt muligt indenfor i de varmeste timer på dagen. Skab en brise af kølig luft i dit hjem, for eksempel ved at sætte en blæser op.

4. Børst din hunds pels regelmæssigt for at fjerne overskuds pels fra din hunds underpels. Dette hjælper din hund til at få lidt luft langs huden.

5. Undgå at køre i bil med din hund på en varm dag. Hvis det ikke er muligt, og du bliver nød til at køre i bil med din hund, så sørg for at din hun ikke sidder i direkte sol, køl din bil ned før du sætter din hund ind i bilen. Sørg for din hund har adgang til vand under hele køreturen.

De bedste ønsker om en god sommer.

Older Post
Newer Post
Back to top

Shopping Cart

Your cart is currently empty

Shop now