Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

5 Ways to get your dog well through the Easter festivities

Gode råd til at få din hund godt gennem påsken

Påsken nærmer sig med alt hvad der hører sig til, herunder påskefrokoster med familie og venner. En skøn tid for dig, men har du overvejet, at det kan være for overvældende for din hund?

Vi har samlet fem gode råd til, hvordan du får din hund godt gennem påsken.  

1. Hvis du får familie og venner til påskefrokost, bør du overveje at give din hund mulighed for at trække sig væk fra påskefrokosten. Sæt en af din hunds favorit hundesenge et sted, hvor der er roligt, eventuelt sammen med en skål vand. Det giver din hund mulighed for at trække sig, såfremt den på et tidspunkt skulle ønske dette.

2. Hvis du er inviteret til påskefrokost hos familie og venner, bør du overveje at drøfte med værten, om det kan arrangeres, at din hund får tildelt et roligt sted i værtens hjem, hvor din hund kan hvile sig. Vi anbefaler, du medbringer din hunds egen hundeseng eller dens hundetæppe, hvis det er muligt, da det normalt vil få din hund til hurtigere at føle sig hjemme og eventuelt også en vandskål.

3. Du kan være sikker på, at din hund nok skal opsnappe duften af dejlig mad med det samme. Og selvom din hund godt kan tåle rejer, laks og æg, blot for at tage nogle eksempler, så bør du undlade at give den mad direkte fra påskefrokostbordet. Årsagen er, der kan være tilføjet krydderier, mayonnaise og andre ting, som kan få din hunds nyrer på overarbejde. Du kan i stedet lægge noget mad til side til din hund, for eksempel lidt kogt kylling, rejer og ikke røget laks. Bland maden med lidt udkogt ris. Det vil være et festmåltid for din hund.

4. Hvis du er på besøg hos familie og venner, kan du overveje, om du kan samle noget mad til din hund fra påskefrokostbordet, for eksempel, rejer, ikke-røget laks og kogt kylling. Skyld maden grundigt i rent vand og først derefter kan du give din hund maden. Alternativt kan du selv medbringe noget lækker mad til din hund. Sørg i alle tilfælde for, at din hund også bliver forkælet lidt.

5. Og husk at uanset hvor du og din hund er, så skal din hund ud at gå tur. Hvis du ikke føler, du selv har tid, så spørg om der er et par af gæsterne, der har lyst til at gå en tur med din hund. Du kan også arrangere, at der kommer en hundepasser og går en tur med din hund. Gåturen er en af de vigtigste aktiviteter i din hunds liv, og den bør bibeholdes selvom der er påskefrokost.

Vi ønsker en dejlig påske til dig og din hund.     

 

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv