Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

New Puppy Essentials checklist

Tjekliste om hvordan du kan forberede modtagelsen af din nye hundehvalp

At skulle forberede sig på at modtage en ny hundehvalp er en begivenhed, der bringer megen glæde og latter, men det er også en seriøs begivenhed, der kræver omhyggelig planlægning. Nedenfor har vi samlet en tjekliste til dig, om hvordan du kan forberede dig på at skulle modtage din nye hundehvalp.

1 Gør dit hjem klar til at kunne rumme en hundehvalp: En hundehvalp kan lide at putte alt i munden, så sørg for at der ikke ligger små genstande på gulvet og i møblerne, som din hundehvalp kan blive kvalt i. Ligeledes skal du sikre dig, at elektriske ledninger er uden for rækkevidde. Placer bløde hundesenge til din hundehvalp rundt omkring i dit hjem, gerne en i hvert rum. På denne måde sikrer du dig, at din hvalp altid har et sted at hvile sig i nærheden af dig. Hos tadazhi tilbyder vi æstetiske og vaskbare hundesenge, der passer smukt ind i dit hjem.

2 Anskaf de nødvendigste ting til din hundehvalp:

- Mad- og vandskåle. Det er et must, at mad- og vandskålene kan komme i opvaskemaskinen, og at de ikke ridser gulvet og kan stå på gulvet uden at glide rundt. Sørg endvidere for at den vandskål du vælger ikke tiltrækker unødig kalk, for din hundehvalp har brug for at kunne tilgå vand hele dagen lang. Alle vores mad- og vandskåle opfylder disse kriterier, og du kan se dem her.

- Hvalpefoder. Husk en hundehvalp skal have en lidt anden kost end en hund, der ikke længere er hvalp. Hvis du er i tvivl om, hvad der går an, så søg vejledning hos en ernæringsekspert eller en dyrlæge.

- Halsbånd og snor. Husk at sætte et ID-mærke på din hundehvalps halsbånd.

- Hundeposer. Du kan overveje, om du vil samle hundeposerne i en hundeposeholder. Vores erfaring tilsiger, det gør det noget nemmere at holde styr på hundeposerne.

- En hundeseng. En hundeseng er et absolut must have. Den skal være blød, økologisk og vaskbar. Hvis du vil bibeholde æstetikken i dit hjem, så vælg en hundeseng, der passer ind. Se vores udvalg af æstetiske og vaskbare hundesenge her.

- En RIO hundebæretaske. Rigtig god at have, hvis din hundehvalp har brug for hjælp op og ned af trapperne. En RIO hundetaske er også god at have, hvis du skal have din hundehvalp med i offentlig transport, da din hundehvalp i så fald kører gratis. Derudover fungerer RIO hundetasken som et trygt, blødt sted din hundehvalp kan hvile sig i, når I mødes med venner og familie. Vi anbefaler RIO hundetasken, da den er let, nem at bære og kan maskinvaskes.

3 Planlægning af dyrlægebesøg: Book en aftale hos dyrlægen så din hundehvalp kan blive tilset og modtage eventuelle vaccination samt ormekur. Drøft eventuelt din fodringsplan, herunder portionsstørrelse og ernæringstyper.

4 Plan for træning og socialisering: Tilmeld din hundehvalp og dig selv til hvalpetræning. Dit nye firbenede familiemedlem får brug for lydighedstimer. Ligeså er det smart, hvis I udvikler en pottetræningsrutine. Du kan enten selv træne din hvalp eller gå til hvalpetræning hos andre. Uanset hvad du måtte vælge, skal du bare huske, at socialisering af din hvalp med mennesker og andre dyr er afgørende for deres udvikling.

5 Justering af familieplaner: I de første par uger efter hundehvalpen er ankommet, skal der altid være nogen hjemme sammen med hundehvalpen. Det er nemlig vigtigt, at hundehvalpen føler sig tryk, og at hundehvalpen fra første færd bliver guide i, hvor den må besørge, hvornår den spiser, og hvornår det er legetid. Læg derfor en plan sammen med alle familiens medlemmer, så I på den måde sammen kan hjælpe med at få hundehvalpen tilpasset jeres rutiner.

Det vil naturligvis tage tid for hundehvalpen at tilpasse sig jeres rutiner og også at opnå de nødvendige færdigheder, så forbered dig på nogle søvnløse nætter, et par ulykker indendørs og så i øvrigt en tilpasningsperiode, hvor alle lige skal vænne sig til hinanden. Nyd denne spændende tid. Det er starten på mange års kærlighed og et ubeskriveligt venskab.

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv