Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

Linn med hund

En dag i Linn Bertram's liv, hundemor, mor og ejer af Brostræde IS

Forretningskvinden Linn Bertram har bestemt nok at se til. Linn er ejer af tre travle isbutikker, deltidslønmodtager indenfor hendes oprindelige erhverv, mor til tre og sportskvinde. På trods af alle disse aktiviteter besluttede Linn i juli 2023 at tilføje en hund til sit liv, en hund hun kalder Leo. Mød den energiske kvinde, der synes at kunne nå det hele.

Vi mødtes til kaffe hos Linn i hendes hjem i Hornbæk. Her fortalte hun om den daglige rutine, dedikationen til forretningerne og kærligheden til Leo, en bedårende hund hvis mor er en blanding mellem en Bichon Havanais og en Coton de Tuléar.

Når man er født og opvokset i Hornbæk er tanken om ferie, sandstrande og is altid lige om hjørnet.

Linn, som oprindeligt er uddannet som lærer, besluttede, da hendes yngste barn var tre år, at hun ville skabe noget selv. Hun ville starte sin egen virksomhed, og typen af virksomhed lå lige til højrebenet. Gennem hele min barndom, er jeg blevet inspireret af min mor, som selv ejer to isbutikker. Jeg hjalp ofte til i min mors isbutikker og havde derfor allerede det meste knowhow indenfor området.

Linn åbnede sin første isbutik i Gilleleje i 2014, efterfulgt af en i Tisvilde i 2017, efterfulgt af købet af Brostræde IS i 2020, som er kendt for deres hjemmebagte vafler. Alt sammen mens hun beholder sit lønmodtagerjob på deltid, passer på sine børn og træner til maratonløb.

Fortæl os, hvordan får du det hele til at gå op?

Jeg er en meget struktureret person, god til at balancere familieliv med forretningsliv. Min mand er også en del af virksomheden, og han driver nu isbutikkerne i Gilleleje og Tisvilde. Man kunne sige, at vi, ud over vores børn, har et fælles projekt, som vi begge har drømt om.

Desuden har vi jo ikke super travlt hele året. Hovedsæsonen er fra marts til september. Og jeg løber ikke længere maratonløb, jeg løber kun halvmaraton nu, forklarer Linn.

Så, du har tid til at tage fri og genoplade?

Ja, vi tager altid på ferie, når sommersæsonen er slut. Vi elsker alle at rejse. At rejse sammen betyder nye oplevelser, vi har sammen resten af livet.

Hvordan har det påvirket dit liv at have Leo komme ind i familien?

Nå, i vores hverdagsliv, ikke så meget. Vi er gode til at hjælpe hinanden i familien. Når vi står op om morgenen, lukker jeg Leo ud i haven, så han kan tisse, og derefter, efter at have afleveret børnene, tager Leo's hundefar (som også er Linns mand), ham med på en gåtur, hvor han kan snuse rundt.

Omkring frokosttid bliver Leo taget med på en gåtur, og når jeg kommer hjem tidligt på eftermiddagen, tager jeg Leo med på en længere gåtur i skoven eller ved stranden. Nogle gange endda sammen med min mor, der bor lige om hjørnet. Hun har en labrador; Leo elsker at opdage skoven med hende.

Og så er der naturligvis aftengåturen, efter at vi har spist aftensmad. Som regel er det mig og min mand, der tager Leo med på lang gåtur. Dette er noget vi alle nyder, vi kan gå og få frisk luft og tale om hvad som helst, og naturligvis også diskutere forretningen, hvis det er nødvendigt.

Når vi vender tilbage fra aftengåturen, bliver Leo i stuen sammen med mig for at kæle, og når jeg går i seng, normalt omkring kl. 22, går Leo ind i til storesøster, hvor han tilbringer natten.

Vi har ikke haft mange søvnløse nætter, for tidligt lærte Leo at bruge sit tisseunderlag om natten, om nødvendigt.

Når vi tager på ferie, tager vores bedsteforældre sig af Leo. Men selvfølgelig, nogle gange tager vores bedsteforældre på ferie med os, og så må vi bruge den lokale hundepension, der faktisk er ret god.

Hvis du skulle give nogle råd om arbejdslivsbalance, hvad ville det så være?

Lyt til de mennesker, der står dig nær.

Skab stabilitet og fælles værdier med dem.

>Husk at reflektere over, hvad det er, du og din familie ønsker at opnå, og hvordan I prioriterer jeres fælles ressourcer.

Vær til stede i nu'et og prioriter de ting, du allerhelst vil.

Så tror jeg, du vil kunne realisere dig selv og skabe det liv, du virkelig ønsker.

Linn Bertram, hundemor, mor og entreprenør, sætter et stærkt eksempel på, hvordan du kan leve dit liv fuldt ud. Hun er en inspiration for os alle.

Opdag Brostræde IS her.

Læs mere om livet med hund her.

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv