Skip to content
Close (esc)

A WELCOME GIFT

Sign up for our newsletter and we'll send you the best stories about life & life with dogs (along with your promo code for your first order)

A Day in the Life of Dog Mom and Entrepreneur Sara Giese Camre, founder of Cam Cam Copenhagen

En dag i Sara Giese Camre's liv, hundemor, mor og stifter af Cam Cam Copenhagen

Forretningskvinde, mor til to og hundeelsker, Sara Giese Camre tager børneudstyr's industrien med storm. Mød den inspirerende kvinde hvis innovative ånd kombineret med en kærlighed til at skab harmoniske miljøer for vores små kære, skabte Cam Cam Copenhagen, et poetisk brand med alt fra små hverdagsting til møbler, der skal holde hele livet.

Sara, der er født og opvokset i København, har altid haft en svaghed for æstetik. Efter at have afsluttet sin kandidatgrad i arkitektur fra Den Kongelige Danske Akademi, begav hun sig først ud på den klassiske rejse for en arkitekt. Sara har således arbejdet for flere af de internationalt anerkendte danske arkitekter. Det var først senere i karrieren, at Sara besluttede sig for at omsætte sin passion for æstetik til hendes eget brand Cam Cam Copenhagen.

Vi mødte Sara til frokost i København, hvor Sara fortalte om hendes daglige rutine, hendes dedikation til virksomheden og hendes kærlighed til hunden Flora, en utrolig smuk og varm Springer Spaniel.

Flora og jeg starter som regel dagen tidligst med en gåtur i lokalområdet på Frederiksberg, hvor vi bor. Både Flora og jeg elsker morgenerne, før alle andre er stået op.

Når vi er kommer tilbage fra morgenturen, gør jeg mig klar til at tage på kontoret, hvor møderne normalt starter kl. 9:00. Jeg tager ikke længere Flora med på kontoret, da vi har nogle medarbejdere, der foretrækker, at kontoret er hunde-fri zone. Det betyder, at jeg desværre ikke ser Flora før sidst på eftermiddagen, når jeg kommer tilbage fra arbejde.

Heldigvis for Flora kommer Sara's datter hjem fra skole tidligt eftermiddag, og Sara ved, at datteren nyder at tage Flora med på en lille gåtur, inden Sara kommer hjem.

Jeg elsker at tage på kontoret og være super effektiv, få lavet en masse ting. Der er altid mange beslutninger, der skal træffes. Sammen med mit designteam bruger jeg  timer på at diskutere og designe muligheder for nye prints. Jeg bruger også en del tid på at gennemgå diverse markedsføringsmateriale. Ligesom jeg har møder med vores salgschef om forskellig emner, som for eksempel reaktioner på vores forskellige kollektioner, herunder prints samt vores møbelkollektion Cam Cam Copenhagen Junior.

Omkring kl. 16 pakker jeg sammen og tager hjem. Jeg sidder ikke længere til sent på kontoret, og det er også den måde, størstedelen af vores medarbejdere foretrækker at arbejde på; masser af fleksibilitet, og så arbejder vi måske lidt om aftenen.

Når jeg kommer hjem efter en inspirerende dag på kontoret, bliver jeg altid mødt af en logrende Flora, og jeg tager mig altid tid til at nusse Flora temmelig meget. Derefter hjælper jeg mine børn med deres lektier samt forsøger at finde ud af, hvordan deres dag har været. Ja, og så bliver det jo tid til at forberede aftensmaden. Min datter kan som regel godt lide at hjælpe til med madlavningen, og det synes jeg, er en virkelig skøn måde at knytte bånd på. Hvis jeg er heldig, dækker min søn bordet.

Når min mand (som tilfældigvis også er administrerende direktør for Cam Cam Copenhagen og far til begge mine børn) er hjemme, spiser vi middag sammen. Vi prøver altid på ikke at tale forretning og på at inddrage vores børn i samtalen og lytte til det, de ønsker at fortælle.

Efter middagen tager jeg, min mand og Flora os en lang gåtur. Dette er en god og afslappende tid, hvor vi også kan drøfte forretning, hvis det skulle være nødvendigt, og normalt er der altid en ting eller to, der skal drøftes.

Uendelig dedikation, vedholdenhed og passion for æstetik har bidraget væsentligt til Sara's success. Passionsdrevet iværksætteri er Sara's nøgle til et god balance i livet.

Lyset slukkes omkring kl. 22:30 på hverdage.

Sara Giese Camre, hunde-mor, mor og iværksætter, er et rigtigt forbillede for håbefulde iværksættere. Sara's eksempel viser, at med beslutsomhed og en dyb passion, kan du gøre din drømme til virkelighed og stadig have en familie.

Se Cam Cam Copenhagens univers Se Cam Cam Copenhagens univers her.

Læs mere om livet med hund her.

Older Post
Newer Post
Back to top

Shopping Cart

Your cart is currently empty

Shop now