Gå til indhold

Country

Language

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre

How can I help my dog during fireworks?

Hvordan hjælper jeg min hund, når der er fyrværkeri?

Du har sikkert allerede prøvet alt, så som skabt et fredfyldt sted til din hund, hvor vinduerne har været tildækket, så din hund kunne undgå de til tider voldsomme lysglimt fra fyrværkeriet. Du har nok også forsøgt at maskere de voldsomme lyde, som fyrværkeri afstedkommer ved at spille nogle mere behagelige lyde for din hund. Måske har du ligefrem også talt med din hunds dyrlæge om, hvordan du bedst muligt forhindrer eller reducerer din hunds angst og stress på nytårsaften. Men har du prøvet blot at belønne din hund med din hunds absolutte favorit godbidder, hver gang der er en ubehagelig fyrværkerilyd?

Vores hund Tobine er nu snart 10 år, og de seneste fire til fem år har hun ikke udvist nogen form for angst eller stress nytårsaften. Nu føler hun blot en smule ubehag. Da det har taget os en del tid, før vi fandt ud af, hvad der kunne hjælpe  Tobine med at komme godt gennem nytåret, synes jeg, det er værd at dele med jer, for måske virker det også på jeres hund, hvis I da ikke allerede har prøvet det.

Et år da vi handlede lækkerier ind til vores nytårsmiddag,  besluttede vi, at der virkelig også skulle gøres noget ekstra ud af Tobine's nytårsgodbidder. Men istedet for at servere godbidderne som et måltid, ville tilfældet at vi kom til at give hende godbidder, når der var høje brag eller andre ubehagelige lyde fra fyrværkeri. Det gik hurtigt op for os, at det havde en utrolig positiv påvirkning på Tobine, og vi besluttede derfor, at være ekstra gavmilde med at dele godbidder ud til hende, hver gang der var høje fyrværkerilyde, uden at kræve nogen særlig opførsel til gengæld. 

Idag tror jeg stadig, at vores generøse uddeling af lækre godbidder til Tobine, når der var ubehaglige fyrværkerilyde, var det afgørende vendepunkt for hende til ikke længere at være bange og stresset nytårsaften. 

Godt nytår til jer alle derude.

Ældre indlæg
Nyere indlæg
Luk

Få 15% på dit første køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær en af de første, der får besked om nye produkter, tilbud samt små historier om livet med hund.

Alder verifikation

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Tilføjet til kurv